Bejelentkezés

Hétfőn zárul a jelentkezés a VII. Lángész kerestetik! vetélkedőre

Dátum:

​​

Szeretettel köszöntünk az FGSZ Zrt. "Lángész kerestetik!" című szellemi vetélkedőjének honlapján. A versenyt 2011-ben rendeztük meg először a siófoki iskoláknak, majd 2012-ben országossá bővítettük, és a társaság működési területén székhellyel rendelkező iskolákat hívtuk meg a megmérettetésre. Idén immár hetedik alkalommal keressük a lángészeket.

Ezen a portálon a vetélkedővel kapcsolatos valamennyi tudnivalót, aktuális információt könnyen és gyorsan megtalálhatod.

2016_évi_döntő_fotói_023.JPGHa már eldöntötted, hogy barátaiddal megmérettetitek magatokat az FGSZ vetélkedőjén, sok hasznos segédanyagot találhatsz a felkészüléshez "A vetélkedőről" menüpont folyamatosan frissülő Tudástár alpontjában.

Ha viszont még nem szántad rá magad a jelentkezésre, szörfözz, olvasgass oldalainkon, hátha kedvet kapsz hozzá, hogy egy kreatív csapat tagjaként megismerkedj azzal a titokzatos kinccsel, a földgázzal, amely egy föld alatti labirintusrendszer segítségével, kiváló szakemberek munkája nyomán jut el a háztartásokba.

Sok-sok érdekesség, játékos feladat és értékes nyeremények várnak.

Várjuk jelentkezéseteket 2017. február 20-án 14 óráig!

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–2016