Bejelentkezés

Miskolci iskola csapata nyerte a VI. Lángész kerestetik! vetélkedő fődíját

Dátum:

Véget ért az FGSZ Zrt. VI. „Lángész kerestetik!” vetélkedője, melynek döntőjét a mai napon tartottuk a vállalat siófoki székházában. Valamennyi csapatnak szívből gratulálunk, és ezúton is köszönjük a felkészítő tanárok munkáját is.
IMG_4705.JPG

A képzeletbeli bronzérmet 52,5 ponttal a METÁNOK csapat érdemelte ki, melynek tagjai a siófoki Vak Bottyán János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményből érkeztek, 450.000 Ft-ot nyertek iskolájuknak, egyéni nyereményük pedig egy-egy 20.000 Ft-os IBUSZ utalvány. A második helyezett 500.000 Ft-os pénznyereménnyel és egy-egy 30.000 Ft értékű Media Markt ajándékutalvánnyal a Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény LGSZ csapata lett  56,5 ponttal, a győzelemért járó fődíjat pedig az iskolájának, a Miskolci Herman Ottó Gimnáziumnak 600.000 Ft-os pénzösszeget elnyert Gáz ’n’ Róziz csapat vihette haza, melynek tagjai egy-egy 50.000 Ft-os Decathlon utalvánnyal gazdagodtak.

A további eredményekről és nyereményekről az Összesített eredmények menüpont alatt olvashattok. 

Kedves diákok, köszönjük a részvételeteket, reméljük, hogy a vetélkedő során a hasznos ismeretek mellett kellemes élményeket is gyűjtöttetek. A továbbtanulásotokhoz sok sikert kívánunk!

A feladatok megoldásait a Feladatok menüpont Döntő oldalára, a döntőről készült fotókat pedig a Képgalériába töltjük fel hamarosan.

Letölthető dokumentumok :
Csatolmány Méret

© FGSZ Natural Gas Transmission Private Company Limited by Shares 2009–2016